Allioli tradicional, el de tota la puta vida

Bé, t’ensenyaré a fer el puto allioli perquè condimentis la fideuà d’ahir, que si no encara m’hi cardaràs la merda del Chovi .

lesputesreceptesdelaiaia_allioli

Per fer un allioli realment collonut, cal que compris un morter dels bons, dels d’abans. Ja sé que no et lliga amb les merdes aquestes modernes que tens de l’Ikea, però si vols un allioli tradicional, compra’t un morter, collons. Ara, que tu et conformes amb qualsevol merda? Pues au, ho fots amb el cony de túrmix i llestos – i a tomar pel cul les tradicions ole..-

  1. Carda tres o quatre dents d’all i sal al morter. I apreta com un malparit.
  2. Afegeix un chorret d’oli. De mica en mica, amb compte. Les mides -que sempre esteu tocant els ous amb les putes mides- pues no les sé joder, pues un raig de tant en tant no sé, com ho vegis. Interpreta la cuina joder, INTERPRETA LA CUINA. SENT L’ALLIOLI
  3. Compte: un cop estigueu en marxa no pareu O TALLAREU L’ALLIOLI. I si talleu l’allioli em cagaré en Cristo, perquè si un està al loro NO SE LI TALLA EL PUTO ALLIOLI. Estem per lo que estem i no es tallarà. VALE?
  4. Quan semblli allioli, ja està fet.

 

ACLARACIÓ: Hi ha garrulo  que el fa amb ou però ni puto cas. Això és perquè ho fan amb el túrmix i això no és tradicional ni és RES.

ACLARACIÓ 2: Lo que es talla si tens la regla és mentida. Només es talla si ho fas malament.

 

Estàndard

53 thoughts on “Allioli tradicional, el de tota la puta vida

  1. Jeroni Vilardell ha dit:

    A mi…se’m va tallar. Ho he de dir, iaia. Mira, no ho sé, de moment no m’atrevia a dir-ho, sé com et fa enfadar quan esguerro les teves receptes. Recordo aquella vegada, que vaig tallar malament l’enciam, la meva primera amanida. Encara tinc marques del teu palmell, als glutis. Després ja no em vaig atrevir a posar el tomàquet. Des de llavors, només he fet amanides amb enciam sol.
    Espero que el Jacint, el veï del 42, estigui millor, envia-li records de part meva. Moltes gràcies per la digitalització de les teves receptes, iaia, m’estic fent un fart de cuinar últimament.

    Records de la Bernadet

    Una encaixada

    Jeroni

    M'agrada

  2. Montserrat ha dit:

    Aquest és el all i oli de tota la vida és fa els pobles i quant més nou sigui el all més bo és. Ara compte amb les morenes que picant…..

    M'agrada

  3. L'Arguinyanu ha dit:

    Iaia, tinc el puto braç mort de remenar això!, hi ha algun sistema més fàcil de fer – ho, el meu germà m’ha dit que posi oli de girasol, pero millor posar oli d’oliva ,no?, les teves receptes són collonudes! Una abraçada!

    M'agrada

  4. Dr. Muerte ha dit:

    No me’n crec ni un dels que es queixen qu’ls fa mal el bras (no tinc c trencada, m’haig de fotre).
    Li ben asseguro que tota aquesta colla de txitxarel.los tenen com a minim un bras com el del Rambo de tant tocar-se la ximbomba, colla de viciosos dels collons !

    M'agrada

  5. Matilde ha dit:

    Collons iaia .. jo sí que hi foto ou al all i oli…i surt de culló de micu aaahhhhh i a má com sempre, no us fot la cosa !!! cuan aixeco la má de morter es queda tota la pastarada enganxada…

    M'agrada

  6. Retroenllaç: Putos cargols a la llauna | Les putes receptes de la iaia

  7. Guillem ha dit:

    mira iaia… jo la faix amb turmix… i amb ou… tinc altra feina que anar remanant! tu rai que estas jubilada i et rasques la patata tot el dia!

    M'agrada

  8. lo puto Pau ha dit:

    A la Ràpita se fa en una puta llema d’ou i a mà. Ma mare,ma iaia i ma rebesiaia aixintes ho feien . Ara sóc jo ki el fa.Això es tradició o kina puta collonada es??

    M'agrada

  9. nurieta ha dit:

    Digues que sí, iaia! Sense puto ou, només alls i na-li cardant oli. El meu avi és l’únic de la família que en sap fer, en un morter de pedra que ja no pot ni aixecar-lo de tant gros i pesant que és!

    M'agrada

  10. Retroenllaç: Cloïsses a la marinera | Les putes receptes de la iaia

  11. cardayayes ha dit:

    cagunlaputa la de gent que li posa ou al puto alioli de nostra santa casa, neu-hi tots al puto infern amb els ous ben calentons de remenarlos y allá us quedeu tota la puta eternitat, ja baixará yisuscristoo a fotreus bofetades per GILIPOLLES. VISCA L’ALIOLI LLIURE DE PUTOS OUS!

    M'agrada

  12. Retroenllaç: Típic pastís gallego: tarta de Santiago | Les putes receptes de la iaia

  13. Ciutadella ha dit:

    Doncs per aquests que diuen que el fan amb ou fins i tot a mà…jo el faig sense ou…a maquina! Nomes alls i oli…i sal, clar. 4 o 5 alls blanquejats, 1 all cru, oli i sal. A la maquina fins que emulsioni, i au, ja teniu allioli de maricons, pero al menys no porta ou, nens i nenes!!

    M'agrada

  14. eli ha dit:

    Començo a pensar que no ets una iaia autèntica. No en tens ni puta idea de fer allioli de tota la puta vida. Me iaia i la iaia de me iaia i així (podría seguir molt ratu), hi han tirat sempre una molla de pa sucada amb vinagre. Això que has cardat aquí és basura de can fanga. Pregunta a les iaies de veritat.

    M'agrada

Deixa un comentari