Bé, t’ensenyaré a fer el puto allioli perquè condimentis la fideuà d’ahir, que si no encara m’hi cardaràs la merda del Chovi .
Per fer un allioli realment collonut, cal que compris un morter dels bons, dels d’abans. Ja sé que no et lliga amb les merdes aquestes modernes que tens de l’Ikea, però si vols un allioli tradicional, compra’t un morter, collons. Ara, que tu et conformes amb qualsevol merda? Pues au, ho fots amb el cony de túrmix i llestos – i a tomar pel cul les tradicions ole..-
- Carda tres o quatre dents d’all i sal al morter. I apreta com un malparit.
- Afegeix un chorret d’oli. De mica en mica, amb compte. Les mides -que sempre esteu tocant els ous amb les putes mides- pues no les sé joder, pues un raig de tant en tant no sé, com ho vegis. Interpreta la cuina joder, INTERPRETA LA CUINA. SENT L’ALLIOLI
- Compte: un cop estigueu en marxa no pareu O TALLAREU L’ALLIOLI. I si talleu l’allioli em cagaré en Cristo, perquè si un està al loro NO SE LI TALLA EL PUTO ALLIOLI. Estem per lo que estem i no es tallarà. VALE?
- Quan semblli allioli, ja està fet.
ACLARACIÓ: Hi ha garrulo que el fa amb ou però ni puto cas. Això és perquè ho fan amb el túrmix i això no és tradicional ni és RES.
ACLARACIÓ 2: Lo que es talla si tens la regla és mentida. Només es talla si ho fas malament.
i si tinc una thermomix, com es fa?
M'agradaM'agrada
Algú aquí em va dir que no servia per una merda la termomix -anant bé erets tu?- RES, FES-LA AMB EL MORTER CONY
M'agradaM'agrada
gracies a Deu no era jo! 🙂
M'agradaM'agrada
No iaia, vaig ser jo el que vaig dir que la thermomix és cosa de mariques.
Joan, cagumdena, ALLIOLI AMB THERMOMIX??? Au, vinga, ves a fer capqueics, que segur que et queden la mar de cuquis!
M'agradaM'agrada
Després de fotre’t l’allioli, va de puta mare pujar a cavall de la parenta. Es posa molt contenta.
M'agradaM'agrada
Ai, iaia, que sembla que ja han inventat una màquina per fer all i oli automàtic per putus gordos dropos
M'agradaM'agrada
Cagon Satanàs que diu vostè ara!!? De debò??
M'agradaM'agrada
A mi…se’m va tallar. Ho he de dir, iaia. Mira, no ho sé, de moment no m’atrevia a dir-ho, sé com et fa enfadar quan esguerro les teves receptes. Recordo aquella vegada, que vaig tallar malament l’enciam, la meva primera amanida. Encara tinc marques del teu palmell, als glutis. Després ja no em vaig atrevir a posar el tomàquet. Des de llavors, només he fet amanides amb enciam sol.
Espero que el Jacint, el veï del 42, estigui millor, envia-li records de part meva. Moltes gràcies per la digitalització de les teves receptes, iaia, m’estic fent un fart de cuinar últimament.
Records de la Bernadet
Una encaixada
Jeroni
M'agradaM'agrada
Miri, la sinceritat ñes un regal que nostro Senyor poc otorga cagon Déu,,, li daré records de part seva bon home
M'agradaM'agrada
Aquest és el all i oli de tota la vida és fa els pobles i quant més nou sigui el all més bo és. Ara compte amb les morenes que picant…..
M'agradaM'agrada
El diable asoma el cap deia el meu pare quan cagava picant HIIIIHIHIHIH
M'agradaM'agrada
Iaia, tinc el puto braç mort de remenar això!, hi ha algun sistema més fàcil de fer – ho, el meu germà m’ha dit que posi oli de girasol, pero millor posar oli d’oliva ,no?, les teves receptes són collonudes! Una abraçada!
M'agradaM'agrada
T’has de fotre, es fa aixíns… i al teu ni puto cas
M'agradaM'agrada
No me’n crec ni un dels que es queixen qu’ls fa mal el bras (no tinc c trencada, m’haig de fotre).
Li ben asseguro que tota aquesta colla de txitxarel.los tenen com a minim un bras com el del Rambo de tant tocar-se la ximbomba, colla de viciosos dels collons !
M'agradaM'agrada
accents tampoc en deus tenir… amb quin cony de bèstia prehistòrica de sobre taula treballes, gamarús!? (espero haver posat correctament tots els accents…)
M'agradaM'agrada
No a la guerra
M'agradaM'agrada
L’allioli no es talla. No és prou espès perquè el puguis tallar amb un ganivet. En tot cas es nega, això sí.
M'agradaM'agrada
Ai miri, vostè deu tenir molta cultura no sé, a casa sempre n’hem dit aixíns, escolti
M'agradaM'agrada
I tant que es talla, consulti el Diec, jove!
6 1 tr. [LC] Fer més clara, menys viscosa, (una mescla líquida).
M'agradaM'agrada
Què és això que cites? La puta bílbia?
M'agradaM'agrada
Molt rebé! aquesta és la recepta… la de sempre! la que se’t queda un biceps de tres parells de collons 😛
M'agradaM'agrada
Cagondéu, només cal veure la diferència entre els homes d’abans i els cagamandúrries d’ara
M'agradaM'agrada
Collons iaia .. jo sí que hi foto ou al all i oli…i surt de culló de micu aaahhhhh i a má com sempre, no us fot la cosa !!! cuan aixeco la má de morter es queda tota la pastarada enganxada…
M'agradaM'agrada
Casum déu, això us ho deuen haver ensenyat els americans de les películes, a casa no n’hi hem posat mai de putos ous
M'agradaM'agrada
Hola iaia,
Si s’em talla i no tinc la regla, em puc quedar embarassada??
M'agradaM'agrada
Depèn de quin morter tinguis a la mà reina!!
M'agradaLiked by 1 person
Retroenllaç: Putos cargols a la llauna | Les putes receptes de la iaia
mira iaia… jo la faix amb turmix… i amb ou… tinc altra feina que anar remanant! tu rai que estas jubilada i et rasques la patata tot el dia!
M'agradaM'agrada
Mare meva mare meva ja no hi ha ni tradicions ni res… et moriràs jove i gordo si no vigiles
M'agradaM'agrada
A la Ràpita se fa en una puta llema d’ou i a mà. Ma mare,ma iaia i ma rebesiaia aixintes ho feien . Ara sóc jo ki el fa.Això es tradició o kina puta collonada es??
M'agradaM'agrada
Bé… la Ràpita dius oi?… d’acord
M'agradaM'agrada
sempre l’he vist fer amb ou. dubto qu surti sense ou. mos fots lo pel iaia
gràcies per les receptes, són molt bones!
M'agradaM'agrada
AAAAAAAAAAAAAAi mare. Sort que us n’ensenyo.
M'agradaM'agrada
Digues que sí, iaia! Sense puto ou, només alls i na-li cardant oli. El meu avi és l’únic de la família que en sap fer, en un morter de pedra que ja no pot ni aixecar-lo de tant gros i pesant que és!
M'agradaM'agrada
Retroenllaç: Cloïsses a la marinera | Les putes receptes de la iaia
I l’allioli de codony? No ets una iaia de puta mare si no fas allioli de codony. I punt.
M'agradaM'agrada
Mare santa, quines confiançes
M'agradaM'agrada
Jo faig l’allioli amb el rovell de l’ou, a mà i en morter de marbre. I em surt bo de collons. Encara no he conegut a ningú que el superi! 🙂
M'agradaM'agrada
envia’n una mostra
M'agradaM'agrada
foto enviada via missatge feisbolenc
M'agradaM'agrada
s’ha de dir que t’ha quedat bonic
M'agradaM'agrada
Sempre m’hi queda, a més de Boníssim íssim!
De p. Mare, vamos
M'agradaM'agrada
vos sou una professional
M'agradaM'agrada
cagunlaputa la de gent que li posa ou al puto alioli de nostra santa casa, neu-hi tots al puto infern amb els ous ben calentons de remenarlos y allá us quedeu tota la puta eternitat, ja baixará yisuscristoo a fotreus bofetades per GILIPOLLES. VISCA L’ALIOLI LLIURE DE PUTOS OUS!
M'agradaM'agrada
ja m’agradaria veure’t tastar el puto allioli de l’ou…Estic segura que t’hi quedaries a l’infern ben a gust fotent-li sense parar!!
M'agradaM'agrada
Perdoni Iaia, però avui he fet l’Allioli tradicional amb tres alls i pica com la mare que em va parir! Vol dir que tres anys no és massa?
M'agradaM'agrada
Alls* !!
M'agradaM'agrada
Retroenllaç: Típic pastís gallego: tarta de Santiago | Les putes receptes de la iaia
Doncs per aquests que diuen que el fan amb ou fins i tot a mà…jo el faig sense ou…a maquina! Nomes alls i oli…i sal, clar. 4 o 5 alls blanquejats, 1 all cru, oli i sal. A la maquina fins que emulsioni, i au, ja teniu allioli de maricons, pero al menys no porta ou, nens i nenes!!
M'agradaM'agrada
vostè és una transgressora
M'agradaM'agrada
Començo a pensar que no ets una iaia autèntica. No en tens ni puta idea de fer allioli de tota la puta vida. Me iaia i la iaia de me iaia i així (podría seguir molt ratu), hi han tirat sempre una molla de pa sucada amb vinagre. Això que has cardat aquí és basura de can fanga. Pregunta a les iaies de veritat.
M'agradaM'agrada
el vinagre és una puta merda
M'agradaM'agrada
No pas. Pregunti, pregunti.
M'agradaM'agrada