Una postre pels gordos: pa de pessic de iogurt

Avís: fer un pastís cansa i et deixa la cuina feta una puta merda, pensa’t-ho abans de posar-t’hi.

Image

  1. Agafa algun bol, fot-hi tres ous i sucre, i comença a remenar com un filldeputa. Amb ganes. Et quedarà el braç fet una merda, jo ja t’he avisat.
  2. Mentre remenes, hi cardes un puto iogurt. BLANC. Res de gustos d’aquests de merda del packs baratos del Bonpreu. Iougurt blanc.
  3. Segueix remenant. Remena fort, enèrgic, Amb ganes joder!!
  4. Ara afegeix-hi Maisena. -NO, LA MAISENA I LA FARINA NO ÉS LO MATEIX, GARRULO, NO IMPROVITZIS-
  5. Segueix remenant. Ho sento foca, sé que això cansa. Et fots.
  6. Ralla-hi llimona i fot tota la merderada en un motllo untat amb mantequilla. Tot al puto forn a 180 putos graus, 20 minuts.

 

Si no et sents prou gordo, ho pots cobrir amb sucre

Estàndard

45 thoughts on “Una postre pels gordos: pa de pessic de iogurt

  1. Doncs aquesta putamerda li quedara dura com un totxo, iaia. S’ha oblidat de fotre-li els polvus de bicarbonat perque la pastarada foti bombolles al forn i quedi fluix i fofo com el cervell dels politics.

    M'agrada

  2. Futur obès ha dit:

    Podries fer alguna recepta especial baixa en calories? Si ens seguim alimentant amb les teves receptes acabarem tots com uns toixons, colllons de vella! Apa m’en vaig al mcdonald’s

    M'agrada

  3. Fannamberuandelaiaia!! ha dit:

    Hola iaia. M’agraden molt les teves putes receptes. Pero no dono l’abast. En podries penjar només una al dia. Aquest més ja m’he quedat sense un puto euro i tinc el congelador ple de cuinar les teves putes receptes!!!

    M'agrada

  4. Ra-ra-ragazza ha dit:

    Benvolguda iaia, trobo que és vostè molt eloquent i precisa amb les seves receptes. Ara bé, li agrairia amb tot el meu cor que afegís, a ser possible, un petit llistat dels ingredients necessaris. Sóc una puta vaga i em fot mandra buscar-los a l’explicació. Déu vos guard

    M'agrada

  5. Gordu de Merda ha dit:

    I se li pot fotre nocilla al puto pa de pessic? Es que pensaba mengarme igualment el pot sencer, pero si es pot acompanyar millor.

    M'agrada

  6. Eugènia de Montij ha dit:

    El putu pa de pessic no porta llevadura de merda perquè les bombolles es foten pujant les putes clares a punt de neu, collons.

    M’encanten les teves putes receptes dels pebrots, soc molt fan!!! però em toca la figa que no hi especifiquis gaire les quantitats de ingredients, perque soc un tros de foca inútil que no ho sap calcular a oju.

    M'agrada

  7. Però això què collons és? No és que hi entengui una puta merda però això és un collons de coca. Un pa de pessic no serà en la puta vida perquè per fer-lo s’haurien de batre els putos ous al puto punt de neu, que això sí que carda els braços a can pixa. Això és una puta coca, collons de iaia, joder.

    M'agrada

  8. Gerontofilic ha dit:

    Meuca dels collons, avui em sento gerontofilic, aixi que encara et faria un favor. Com que se que el teu cony de pavo vell m’ho agrairà ens podries donar le sputes quantitats. Una cosa es ser vella i una altra ser una coprofilica mastegaescrots.

    Salut.

    M'agrada

  9. nurieta ha dit:

    Trobo que precisament la gràcia de les putes receptes de la iaia és que s’han de fer a ull. La meva puta que a més a més és mig cega fot tots els putos ingredients a la cassola en la quantitat que li surt de la figa i els fideus li queden de collons! Ànims iaia, no facis cas a aquestes bagasses que et demanen la puta llista i les putes quantitats!

    M'agrada

  10. Marypeix ha dit:

    AIII!!..Iaia..Quin tros de descubriment les teves Putes Receptes!..M’he partit el cul de riure!..Has descobert la manera perfecta de que els putus gordos i ganduls dels collons fotin alguna cosa a la cuina.Soc fan!!.. Enhorabona!

    M'agrada

  11. Retroenllaç: Crema catalana collonuda | Les putes receptes de la iaia

  12. Roger ha dit:

    ostia puta iaia, quin fallo més greu. com pot ser que t’hagis oblidat el puto royal? això quedarà com una puta sabata en menos d’un dia.

    M'agrada

Deixa un comentari