Putes patates farcides

AVUI PATATES FARCIDES. SÍ, FARCIDES, TAL I COM US AGRADA SENTIR-VOS, MARICONS

Image

  1. Abans de res, renta les patates joder, a saber qui cony les ha tocat!
  2. Talla les putes patates per la meitat. Buida-les. Si tens un buidador fes-lo servir, però anant bé ets pobre -per això t’alimentes de patates-, així que fes servir una puta cullereta o algo, espavila’t.
  3. Agafa’t un collons de bol o algo i xafa els restos que t’han sobrat de la patata junt amb formatge, amb un puto ou batut, amb nata líquida -SÍ NATA, QUÈ? PASSA ALGO?- sal i el cony de pebre, Remena. PERÒ FES-HO BÉ, CARNÚS! També li pots cardar carn picada o bacon o algo de xixa però segur que no en tens a la puta nevera oi? AHAH.
  4. Posa mantega -mmm… greix… que bé eh foca?- a dins de les putes patates i fot-les al forn, que espero hagis escalfat abans.
  5. Imagino que no ets tant gilipolles de no haver-les posat sense el relleno oi? JODER, QUE SE T’HA DE DIR TOT!?
  6. Els últims 5 putos minuts ho has de gratinar, aprofita i posa més formatge que es barato. Al puto Bonpreu val un èuru.

 

ACLARACIÓ: De moment t’explico putes receptes al forn perquè essent retardat com ets encara cardaràs foc a casa amb els fogons, burro.

 

Anuncis
Estàndard

16 thoughts on “Putes patates farcides

  1. Jordi ha dit:

    Estimada ‘iaia,
    les seves receptes m’ajuden a sobreviure el dia a dia, són amenes i clares, però de tant en tant, em manca algun detall.. com segur que els passa a molts altres seguidors de les seves receptes.

    He aconseguit seguir correctament fins el punt 4, però aquí comencen tots els dubtes… temperatura del forn? Minuts aproximats? (Una cosa és que sigui pobre, l’altre molt diferent, que em mengi els tubercles crus o calcinats.)

    Moltes gràcies per la seva paciència i dedicació.
    Desitjo que ben aviat tingui prous receptes com per poder editar el seu propi llibre de cuina.

    M'agrada

  2. Jordi ha dit:

    Estimada iaia,
    Em temo que no m’agrada la seva opció… no voldria que se’m coguessin els meus pobres ditets com si fossin butifarres.. 😦

    M'agrada

  3. Roman Carbonell ha dit:

    noi! aixo es fa com sempre collons!! despres d’escurarte les dents i treure’t la cera de les putes orelles, agafes el palillo (altrement dit escuradents) i el claves a la patata. Entra be? fantastic! li costa? a gastar mes electricitat que aixi faras feliç a un expolitic corrupte!

    M'agrada

  4. Maria ha dit:

    Estimada iaia!! m’encanten les teves putes receptes, son com les de la meva avia i com que m’agrada molt cuinar em solen sortir totes. Lo únic que trobo a faltar és una mica més de precisió en posar la quantitat dels ingredients que poses a les receptes. Ets una puta passada iaia, espero que hi hagin moltes moltes receptes més.

    M'agrada

  5. Eulalianna ha dit:

    Hola iaia! Tenim un problema. Volem fer la teva recepta però no podem aclarir-nos entre si les patates s’han de bullir abans o no. Una diu que si, i l’altra diu que no. SI ens resolguéssis el dubte ens salvaries el pèl. Com veus l’assumpte?

    Moltes mercès per la teva atenció! Un petonarro!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s