Putos spaguettis a la carbonara

Image

  1. Bull uns putos spaguettis. Posa-hi aigua, sal i tal. I remena, que s’enganxen.
  2. Mentre fas això, tira el bacon que has comprat al Carrefur i fot-lo a la puta paella. I després pues ceba.
  3. Ara, quan tot allò estigui daurat, tira-li la puta nata.
  4. Si no ho has cremat, que segur que sí, inutil, tira els putos spaguettis.
  5. Menja’t-ho,
Anuncis
Estàndard

29 thoughts on “Putos spaguettis a la carbonara

  1. Per cert: al punt 4, si tiro els putos spaghetti, què faig? Em menjo la puta salsa (que ni és carbonara ni és res) a pal sec?

    En tot cas seria “tira-hi” els putos spaghetti!

    I no em diguis allò de “tira i no llença” perquè, en català fanga, “tirar” és llençar!

    Apa, fins una altra!

    M'agrada

  2. la carbonara no duu nata. Excepte si el cuiner es frances, llavors tots els plats tenen nata.

    La carbonara es prepara tal i com diu a la recepta, pero enlloc de posar nata es barreja directament amb la pasta, s’hi posa un ou cru, i es remena. Si la pasta no es massa calenta, l’ou es coura sense perdre la viscositat caracteristica de la carbonara.

    M'agrada

  3. anna ha dit:

    ohh iaia ets la puta krak , la meva ídol a a la cuina! t’estimuuu
    iaia tu fes els espaguettis com et surti del xumino!
    Als altres capullos que comenteu sou uns putus capullus envejosos i setciensies ! Si sou tant llestos us monteu el vostre puto blog i dexeu d’enprenyar la pobre iaia

    M'agrada

  4. Kristian ha dit:

    Feia temps, però molt de temps, que no plorava de la risa. De debó, m’encanta aquest blog. I voto per la iaia com a membre del jurat de Top Chef, per posar-lis les piles !!! Amunt iaia !!

    M'agrada

  5. Carles ha dit:

    A veure, inútils dels pebrots!! Spaghetti és plural i no cal afegir-hi la ‘s’. El seu singular és spaghetto, incults!

    La iaia cuinera és molt gran!

    M'agrada

  6. Matilde ha dit:

    aquest cony de gent que critiqueu a la iaia …. tenio poc respecte collons !!!! deixeu que ella foti el que li surti de la figa, te prous anys per fotre els spaguettis com li dongui la gana hostia !!!!!
    Iaiaaaaaa tu sempre amb OUS

    M'agrada

  7. La tieta ha dit:

    Nooooooo iaiaaaa…… Si ho llegeix un de Roma li fa la pell !!!! I em sabria greu, eh?? Es gairebé com va dir el Joan, peeeeeerò…. en realitat l’ou es barreja amb parmesà ratllat (alguns ho fan amb Grana Padano, però jo no hi trobo gaire diferència, la veritat). Es baten els ous, i s’hi afegeix el formatge fins a tenir com una crema; com diria?? ni massa espesa ni massa clara… oi que m’entén?? Això és el què s’afegeix a tota la resta, i no nata ni polles!! I un detall important: en el moment de barrejar-ho tot, afegir-hi una mica d’aigua de la cocciò dels spaghetti, xke si no queda tot massa sec. Jo tampoc li dic la quantitat hihihihi

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s